Team Members Profile

IMG_3991
Conny
Ik ben altijd reislustig en ondernemend geweest. Tijden mijn werkzaamheden bij een Egyptische luchtvaartmaatschappij maakte ik kennis met het verschepen van goederen.
Dit resulteerde in mijn eigen bedrijf Avistar Airlines waar de focus lag op het invliegen van hulpgoederen aan probleemgebieden, waaronder Afrika. Het ondernemen ontwikkelde zich tijdens mijn reizen naar Indonesië. Er waren zo veel mooie spullen dat ik besloot deze te importeren naar Nederland. Ik begon hiermee met dorpshuis verkopingen en op braderieën. Dit is een mooie tijd geweest. Maar ik wilde wat meer rust en zekerheid toen het pand aan de Herenstraat in Breukelen leeg kwam heb ik geen moment getwijfeld om daar een dames mode zaak te beginnen genaamd ERAS Design dit was in maart 2007. Het klantenbestand is in de loop der jaren enorm gegroeid waaronder klanten van jonge meisjes tot oudere dames.

IMG_4015
Marieke
Na 11 jaar op een reisbureau te hebben gewerkt kwam ik bij toeval in de mode terecht. Toen Conny in 2007 haar winkel opende en vroeg of ik bij haar kwam werken hoefde ik niet lang na te denken. Ik geniet er van om klanten te helpen en blij en tevreden de winkel te zien verlaten. Als ze blij en tevreden ook weer terugkomen is het nog fijner! Het vinden van de juiste combinaties vind ik erg leuk en uitdagend.
> Verder doe ik elke week de etalage en ik hou me bezig met de aankleding van de winkel. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt. De combinatie van de verschillende bezigheden maakt het voor mij zo leuk en afwisselend.
> Naast de winkel vul ik mijn tijd met mijn man, dochter en zoon. Met twee opgroeiende pubers is het nooit saai en blijf ik altijd bezig. 

IMG_4080
Alma
Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek.
Acht jaar geleden verhuisd naar het mooie Loenen aan de Vecht.
Vrij snel daarna werd ik welkom geheten bij Eras Design.
Het is een gezellige buurtwinkel, waar de klant nog echt koning is.
Wat ik het leukste vind, is om met de klant mee te denken.
Ik heb engelen geduld en ben pas tevreden als de klant blij de winkel verlaat.
Wat ik ook erg leuk vind is om mee te denken voor een cadeau.
Of het nu gaat om een sieraad of een handtas, ik zet mij er 100% voor in om het juiste cadeau te vinden.
Kortom lieve mensen welkom, de koffie staat klaar.

IMG_4028
Angel
Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij Eras Design. Ik heb hier de mogelijkheid om mijn werk te combineren met mijn opleiding Human Resource Managent.
Mijn omgeving omschrijft mij als sociaal, dit uit zich in de omgang met mijn collega’s en met mijn klanten. Daarnaast probeer ik altijd oprecht te zijn, zowel in de winkel als in mijn privé leven. Bij Eras Design komen verschillende type vrouwen, wat het werk voor mij interessant houd.
Ik verdiep me in de laatste treds, maar vind het wel belangrijk dat deze bij mij passen. Ik vind het een leuke uitdaging om de stijl van de klant te leren kennen en mijn kledingadvies hierop aan te passen.
Voor mij is het belangrijk dat de klant zich bij mij op haar gemak voelt en met een glimlach de winkel verlaat..

 

 

 

 

IMG_4072
Evelyn
In Oktober 2006 ben ik bij Conny komen werken.De eerste jaren werkte ik halve dagen zodat ik weer thuis kon zijn om mijn zoon en dochter op te vangen uit school. Intussen werk ik met veel plezier en met fijne collega’s een paar hele dagen.We hebben prachtige, draagbare en betaalbare kleding voor iedereen van jong tot oud.Daarom geniet ik ervan als een klant de winkel in komt met de gedachten er is vast niets voor mij en dat we dan samen een mooi setje kleding uitzoeken waar ze tevreden mee naar huis gaat : en zegt ‘hier kom ik zeker terug’.Mijn eigen stijl is stoer maar ook vrouwelijk. Ik draag graag een broek met een mooi jasje erbij.In rustige niet te opvallende kleuren. Wel gecombineerd uit onze eigen collectie. Geleerd heb ik voor mijzelf de afgelopen jaren dat ik bij Eras Design werk,als je met respect met mensen omgaat je er zelfverzekerd en een tevreden mens van wordt.

IMG_4065
Renee
Al snel na de opening van Eras Design ben ik hier komen werken.
Ik kende Conny al jaren omdat we samen gehockeyd hebben.
Vanaf het eerste moment was de sfeer in de winkel heel ontspannen, gezellig en
laagdrempelig. We zien geregeld dezelfde gezichten, die even binnenwippen om te zien wat er die week nieuw binnen is gekomen.
Ik voel me er als een vis in het water. Samen met leuke jonge collega’s geven we graag advies aan onze klanten. Meer dan 35 jaar woon ik in Breukelen en ken daardoor veel mensen. Samen komen we er geregeld naar tevredenheid uit.
Ik ben de oudste van de collega’s en draag een maatje meer en merk dat veel klanten dat juist prettig vinden als ze zelf ook niet meer zo jong zijn en niet meer de ideale maat dragen.
Wat grappig in onze winkel is, dat zowel klanten als personeel af en toe gezamenlijk commentaar en advies geven.

IMG_4125
Simone
De laatste paar jaren heb ik veel kennis opgedaan in onze winkel. Kennis over mode, fabrics, mensen en interpersoonlijke relaties. Naast mijn interesse in mode, ben ik dus ook vooral geïnteresseerd in (de relatie met) onze klanten. Wanneer iemand onze winkel binnen loopt, probeer ik altijd in te schatten wat voor soort mensen het zijn en welke stijl bij hen past. Vervolgens is het dan leuk om hierop in te spelen bij het zoeken naar een outfit in onze collectie. Sommige mensen verlaten de winkel met een ‘veilige’ doch passende outfit maar ik raad mensen ook vaak aan om ‘out of the box’ te denken en iets gedurfds toe te voegen aan het geheel.
Ik kleed me zelf graag ‘classy’, gecombineerd met opvallende accenten. Ik draag graag colbertjes en je zal me voornamelijk in rustige (aarde- en pastel)tinten zien met één hippe accessoire zoals een hoed, hoge hakken of een grote shawl om het geheel iets meer ‘spice’ te geven.

 neutrale foto 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *